O nama

O nama

Dar kozmetika iz Beograda bavi se proizvodnjom prirodne kozmetike i jedna je od prvih laboratorija koje su na srpskom tržištu počele da razvijaju prirodne kozmetičke praparate. Svi proizvodi Dar kozmetike napravljeni su od visokokvalitetnih biljnih ulja i biljnog materijala, bez veštačkih boja mirisa i konzervansa. Zbog toga ove proizvode mogu koristiti svi koji žele da na što prirodniji način neguju svoju kožu, osobe preosetiljive na klasične kozmetičke preparate, sklone alergijama i iritacijama, kao i deca. Zbog blagotvornog dejstva biljaka, od kojih je Dar kozmetika napravljena, svaki proizvod pomaže pri saniranju određenog dermatološkog problema ili ublažavanju njegovih posledica. Paleta proizvoda Dar kozmetike je raznovrsna, prilagođena različitim zahtevima i tipovima kože. Početak nege kože je sa prirodnim Dar ručno rađenim sapunima, koji istovremeno čiste i ishranjuju kožu aktivnim komponentama sadržanim u biljnim uljima od kojih su napravljeni. Potpunu ishranu omogućavaju tonik za lice, kreme, antiridi, serum, a za one koji uživaju u čistim biljnim uljima i aromaterapeutskim blagodetima esencijalnih ulja napravljena su ulja za masažu i negu kože.


Proizvodnja i standardi

Naša proizvodnja je po svim standardima i sertifikatima koji su potrebni za proizvodnju prirodne kozmetike.

Svi proizvodi poseduju odgovarajuće ateste nadležnih institucija.

Sve što koristimo u našoj proizvodnji

Naša proizvodnja kozmetike je zasnovana na isključivi prirodnim sastojcima

Priroda nam je sve dala i nudi nam apsolutnu podršku za negu našeg lica i tela. Sve što je neophodno da se napravi losion ili sapun može se naći u prirodi što je i naravno i najefikasnije kada je zdravlje i estetika u pitanju

Maloprodaja i veleprodaja

Pozivamo sve prodavce koji se bave prodajom kozmetikae da nam se jave radi dogovora o načinu na koji moćemo da sarađujemo.

Mi smo uvek raspoloženi za saradnju ukoliko za to postoje uslovi!.